De eerste afspraak
Voorafgaand aan de eerste massage wordt een intakegesprek gehouden.
Ik wil graag weten wat de reden is van je komst, je eventuele klachten en verwachtingen. Verder zal ik informeren naar je leefwijze op het gebied van voeding, slapen en beweging. Zijn er medische klachten, ben je onder behandeling bij een arts/specialist, gebruik je medicijnen en zo ja waarvoor.
Ik stel geen medische diagnose. Het kan wel zo zijn dat ik tijdens het gesprek of behandeling iets tegen kom waardoor ik je zal adviseren om contact op te nemen met een natuurgeneeskundige of reguliere arts.

Na het gesprek gaan we een behandelplan opstellen. Ik spreek bewust van “we”, aangezien het altijd om een samenwerking gaat tussen jou en mij. Ik wil dat je actief betrokken bent bij je eigen proces.

De eerste massage is een algemene massage, een kennismaking.
De volgende massages zullen gebeuren aan de hand van ons samengesteld behandelingsplan. We bespreken voor elke massage de verandering(en) die je hebt opgemerkt na de vorige behandeling. Eventueel kunnen we het plan aanpassen.

Voor alle massages geldt dat je je onderkleding uitdoet op de massagetafel.
Onbehandelde lichaamsdelen zullen met een handdoek worden afgedekt om afkoeling van spieren te voorkomen. Er zijn schone handdoeken in de praktijk aanwezig, die na elke behandeling gewassen worden. Je mag ook je eigen badlaken meenemen als je dat wilt.
De massage wordt op de blote huid gegeven.

 

Meer informatie
Wil je weten of een van onze massage iets voor jou kan betekenen? Mail je vraag naar info@botanicanaturalenergy.com of klik hier om de contactformulier in te vullen.